В турската провинция Анталия бяха открити шест тежко обезобразени трупа на

...
В турската провинция Анталия бяха открити шест тежко обезобразени трупа на
Коментари Харесай

Шест тела откриха на плажа в Анталия, били обезобразени

В турската провинция Анталия бяха открити шест тежко обезобразени натрупа на плажа. Всички тела са изпратени за експертиза за определяне на самоличността и събитията на гибелта.

Според известия в медиите едно от телата може да принадлежи на студентката Мерве Алмас, която изчезна преди към две седмици. Според специалисти главата на момичето и част от дясната й ръка са били откъснати, което кара чиновниците на реда да считат, че е работил възможен фанатик.

Според друго съмнение минимум петима души, чиито тела бяха открити на плажа, може да са починали вследствие на потъването на лодка с мигранти.

В същото време локалните управляващи потвърдиха, че шестото тяло може да принадлежи на изчезналата студентка, само че дефинитивни изводи могат да бъдат направени след обзор.

„ Установено е, че облеклата и обувките на другите пет тела са създадени в Сирия “, цитират медиите осведомен източник.
На 11 декември 2023 година ливанското посолство в Анкара заяви за потъването на лодка с 90 мигранти. Те се насочили към Кипър. Може би след злополуката телата са изхвърлени на крайбрежията на Турция.

От Анталия означиха, че от началото на предходната година не са получавали никакви сигнали за произшествия с незаконни мигранти в провинцията или за тяхното изгубване.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР